REIKI KURSER ALLA STEG ...

Usui Holy Fire Reiki steg 1

Kontakta för kurstillfälle.

Lördag-söndag klockan 10-18

En kurs i helande och personlig utveckling.

Ge dig själv gåvan att aktivera din naturliga förmåga att förmedla lugnande, stärkande och helande Reiki-energi. Lär dig att ge dig själv och andra behandlingar i denna oerhört kraftfulla friskvårdsmetod med sitt ursprung från Japan, Tibet, Egypten och Atlantis.

Syftet med denna kurs är att kunna hjälpa Dig själv samt andra. En del går kurserna enbart för sin egen personligautveckling. Indirekt blir det ändå en hjälp till andra när du hjälper dig själv…

Den första reikikursen ger dig förmågan att överföra reikienergi med hjälp av dina händer. Energin kan förmedlas till andra människor, djur, växter, mat m.m. Du kan även behandla dig själv.
Kursen innehåller många praktiska moment såsom meditationer, reikibehandlingar på andra deltagare m.m. Allt detta energiarbete har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska, emotionella, andliga och psykiska.

Inga förkunskaper

Kursavgift 2600 kronor inkl kursmanual och diplom.

Anmäl eller vid frågor: majros111@gmail.com eller 070-7696032


Usui Holy Fire Reiki steg 2

Kontakta för kursinformation.

Bygg vidare på dina grundkunskaper i Reiki men nu på en betydligt högre energinivå samt  med inlärning av symboler . Du lär dig olika tekniker att förmedla Reiki på distans, att hjälpa andra oberoende av tid och rum och att skapa ditt liv som du vill ha det. Vi jobbar även en del med kristaller som har en fantastisk förmåga att absorbera och förstärka Reikienergin.

Förkunskaper: Reiki Steg 1 / Grundkurs - Ej distans

Kursavgift: 2600 kronor inkl. kursmanual och diplom

Anmäl eller vid frågor: majros111@gmail.com eller 070-7696032


Usui Holy Fire Reiki ART / Advanced Reiki Training

Kontakta för kursinformation. 

Nivå 3/ART. Här ligger allt fokus på dig och din energihöjning. Du initieras till högre energinivån och får tillgång till en av Master-symbolerna samt ytterligare en forntida healingsymbol. Passar även dig som gick Reiki steg 2 för ganska länge sedan. Repetition och förstärkning av det du redan har i bagaget och helt nya healingmetoder, meditationer och chakrareningar.

Holy Fire Reiki är ett tillägg till och en förhöjd form av Usui Reiki som har introducerats av William Lee Rand och ICRT, The International Center for Reiki Training. Den traditionella formen av Usui Reiki har kompletterats med den högsta dimensions energi för rening, healing, vägledning och frekvenshöjning. Reiki-energin verkar i total harmoni med det Nya Kristus-Medvetandet och i samklang med den högsta kosmiska kärleksenergin, Divine Love, som du får ta emot och möta. Holy i detta sammanhang har inget att göra med religion utan handlar om att skapa helhet och fullkomlighet.

Förkunskaper: Reiki Steg 2/Fortsättningskurs - Ej distans!

Kursavgift: 3600 kronor inkl. kursmanual och diplom.

Anmäl eller vid frågor: majros111@gmail.com eller 070-7696032


Usui Holy Fire Reiki ART, 3 / Master Teacher 

 Kontakta för kursinformation.

Välkommen till den kompletta utbildningen till Usui/Holy Fire Reiki Master Teacher kombinerat med reviderad Reiki ART, Advanced Reiki Training, i en tre dagars intensiv workshop. Efter kursen har du alla förutsättningar att hålla dina egna kurser i Usui/Holy Fire Reiki men du kan även gå kursen enbart för din egen andliga och personliga utvecklings skull. Eftersom detta är en ännu mer kraftfull nivå av Usui Reiki passar den även dig som redan är ReikiMaster och som vill höja din egen frekvens väsentligt. Du kommer att införliva den starka Holy Fire-energin i dina Reiki-behandlingar, initieringar och kurser.

Holy Fire Reiki är ett tillägg till och en förhöjd form av Usui Reiki som har introducerats av William Lee Rand och ICRT, The International Center for Reiki Training. Holy Fire förmedlas även via invigningar vilka du lär dig vägleda dina egna elever i.

Den traditionella formen av Usui Reiki har kompletterats med den högsta dimensions energi för rening, healing, vägledning och frekvenshöjning. Reiki-energin verkar i total harmoni med det Nya Kristus-Medvetandet och i samklang med den högsta kosmiska kärleksenergin, Divine Love, som du får ta emot och möta. Holy i detta sammanhang har inget att göra med religion utan handlar om att skapa helhet och fullkomlighet. Maila för mer information.

Förkunskaper: Reiki steg 1, 2  & 3 med fysiska initieringar och praktiska övningar - ej distans-

Kursavgift: 6600 kronor inklusive kursmanual och diplom.

Om du har gått Holy Fire Reiki 1, 2  & 3 hos Maja tidigare blir din kursavgift för alla tre kursdagar 4600 kronor.

Alla Reiki-kurser hålls i Free Harmonbys lokal  i Knivsta.

Lärare är Maja Rosén Reiki Teacher

Usui/Holy Fire Reiki Master Teacher


Maja Roséns ReikiMaster är: Maria Nylows, Sverige /William Lee Rand , USA      

Rekommendationer: Om du vill utöva Reiki professionellt och ge behandlingar på klienter behöver du minst ha Reiki ART .

Om du redan utövar någon annan form av kroppsterapi på klienter tex massage eller akupunktur kan du börja kombinera detta med Reiki efter att du har slutfört Reiki Steg 2 och sedan komplettera med det tredje steget.

Anmäl eller vid frågor: majros111@gmail.com eller 070-7696032