Pendel

Pendeln är ett fantastiskt redskap för medial kommunikation, personlig utveckling, balansering och helande. Att pendla hjälper dig att fokusera på en sak i taget.

I många gamla kulturer och traditioner användes pendeln på olika sätt; att hitta vatten, spåra obalanser i kroppens flöden, välja boplatser, rena auran, aktivera portaler, rådfråga andeväsen, välja rätt tidpunkt för ceremonier ...

Ditt intresse för pendeln kan ha sitt ursprung i tidigare erfarenheter från Egypten, Atlantis, Jordanien, Sydamerika eller Storbritannien. Du dras till något som du är van vid från förr.

Pendla: Att använda en pendel är nog det mest vanliga och enklaste sättet att få fram information från sitt undermedvetna på. Vårt undermedvetna vet så mycket mer än vårt medvetna och det är väldigt sällan som vi har tillgång till all den visdom som vi faktiskt besitter. Många av oss som jobbar med pendeln, har alltid en pendel med oss i handväskan eller i jackfickan. Att hålla i pendeln med ena handen och med andra handen hålla på en krukväxt i blomsteraffären kan ge dig omedelbara svar på om den blomman du tänker inhandla kommer att bli stor och välväxt hemma hos dig eller om den snabbt kommer att förvandlas till en stendöd, torr pinne i en kruka.


Pendel behandling

Välkommen att boka tid för behandling med pendel. Balansering och aktivering av chakran, aurarening, energipåfyllning, kombinationer med kristaller och/eller Reiki. Även i kombination med vägledningskort.

Pendel behandling/konsultation 350.- för varje påbörjade 60 min.

BOKA : majros111@gmail.com eller Tel: 0707696032


Pendel Kurs

I de olika kurserna lär du dig grunderna för att använda pendeln idag - för att få svar på dina frågor, spåra och lösa upp blockeringar på olika plan i ditt liv eller i ditt arbete med andra/klienter.

Vi jobbar med att fokusera sinnet genom spirituell kommunikation och medial kontakt. Kursen är andligt och personligt utvecklande och du övar dig i att lyssna på din intuition och inre vägledning.

Du lär dig också att använda och skapa diagram för livets alla faser och frågor samt att aktivera och balansera med pendeln. I fortsättningskursen ingår en avancerad metod för aktivering och balansering av chakran.

Mellan träffarna får du övningsuppgifter så att du i mån av tid kan träna och finslipa dina kunskaper.

Pendel finns att köpa av mig, om du ingen har eller vill ha fler/en ny.  


Pendelkurs GRUND: Kontakta för information.    

På grundkursen kommer vi att starta från början med att programmera pendeln till att svara dig med ja och nej. Du lär dig använda olika hjälpmedel i din kommunikation såsom enklare diagram, kort och kristaller. Kursavgift 675.-

BOKA/ANMÄL : majros111@gmail.com eller Tel: 0707696032


Pendelkurs FORTSÄTTNING: Kontakta för information.    

På fortsättningskursen är du redo att ta emot budskap ord för ord. Du skapar egna diagram som passar din livssituation.

Vi jobbar utifrån det heligaste ljuset och den fullaste kärlek Universum sprider. Kursavgift 675.-  

BOKA/ANMÄL : majros111@gmail.com eller Tel: 0707696032