Reiki

Reiki är en effektiv och djupgående energimetod som verkar på flera plan. Liksom akupunktur och andra alternativa metoder arbetar Reiki med att stärka och balansera den energi som ständigt flödar i våra kroppar. När energin inte flödar fritt påverkas vår hälsa och vårt välbefinnande.

Genom mjuk och stillsam beröring aktiverar Reiki kroppens eget lugn-och-ro system och produktionen av endorfiner ökar.

Reiki används bland annat för att lindra och lugna vid stress, smärta, spänningar och utbrändhet.

Metoden är också till god hjälp vid sömnsvårigheter, för ökad kreativitet och självkännedom, vid balansering och utrensning av gifter och slaggprodukter. Reiki är en fantastisk metod för långsiktig personlig utveckling och djupa livsinsikter!

Det är en riskfri och kostnadseffektiv omvårdnads- och behandlingsmetod som används bland annat på sjukhus i Portugal, England, USA och Australien.

Alla behöver få en energi-påfyllning då och då. Liksom fysisk massage är bra för leder och muskler är Reiki bra för din inre cirkulation och återhämtning. Alla kan vi gå igenom svåra perioder i livet - på alla plan och inom alla områden - Reiki kan ge dig den extra energi, förståelse, vila eller läkekraft som du behöver.

Reiki behandling

950.- 90 min behandling 60 min samt 30 min samtal/rådgivning.

600.- 60 min behandling 45 min samt 15 min samtal/rådgivning.

350.- 30 min behandling utan samtal/rådgivning.

Distans behandling

230.- 45 min behandling 30 min samt 15 min samtal/rådgivning per tel.

130.- 30 min behandling utan samtal/rådgivning.


REIKI SOM PERSONALVÅRD

Reikibehandling är skattefria i personalvårdande syfte och kostnaden är avdragsgill för arbetsgivaren. Reiki i begreppet förebyggande och rehabiliterande personalvård/friskvård.

UR SKATTEVERKETS TEXT:

" I begreppet kontorsmassage ryms enligt Skatteverkets uppfattning behandlingar som är avstressande, eller som syftar till att förebygga och motverka ömhet och stelhet i exempelvis axlar, armar, nacke eller rygg som kan uppkomma i samband med ensidigt arbete. Förutom vanlig kroppsmassage kan det t.ex. vara rosenterapi, akupressur, kinesiologi, zonterapi och floating rest. Även enklare slag av fotvård eller fotmassage kan ses som friskvård."

Alla priser är inkl. moms. Free Harmony innehar F-skattebevis.

BOKA Reiki: majros111@gmail.com eller Tel: 0707696032